Επίσκεψη του Υπαρχηγού της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ενίσχυσης των διμερών σχέσεων των δύο Αστυνομιών. (Φωτ: Ελληνική Αστυνομία)

Ο Υπαρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας κ. Jurgen Schubert συναντήθηκε σήμερα με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Αδαμάντιο Σταματάκη.

Τον Υπαρχηγό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Stefan Helmschrott, Προϊστάμενος του Τμήματος Διμερούς Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και ο κ. Andre Rawe, Αξιωματικός Σύνδεσμος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των Αστυνομιών των δύο χωρών και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν από κοινού τις δύο Χώρες όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.

Επιπρόσθετα συζητήθηκε η προοπτική συνέχισης της συνεργασίας των δύο Αστυνομιών, ιδίως στους τομείς εκπαίδευσης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και άλλους τομείς αστυνομικής δραστηριότητας.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: