Ο θυρεός της 115 ΠΜ «Aρετά βαίνει διά μόχθον» (H αρετή επιτυγχάνεται με μόχθους)

Τρία βίντεο, διάρκειας περίπου 45 λεπτών, που πιστεύω πως αν θέλετε να δείτε την «ενορχήστρωση», με τον ψηλού επιπέδου επαγγελματισμό των Ελλήνων Αεροπόρων, ενός «πολυεθνικού» επιχειρησιακού 48ωρου με τις καθημερινές αποστολές των μαχητικών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Αυγή της Οδύσσειας» στη Λιβύη στην αεροπορική βάση της 115 Πτέρυγας Μάχης τότε θα σας αρέσουν και θα βρείτε, μάλιστα, αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία μέσα σε αυτά βίντεο.

Οι Έλληνες πιλότοι, εκτός από την αυξημένη δραστηριότητα στη Βάση, λόγω των ΝΑΤΟικων αεροπορικών αποστολών αποστολών στη Λιβύη, είχαν, ταυτοχρόνως, να αντιμετωπίσουν και τις τουρκικές παραβιάσεις με πεντάλεπτες «ετοιμότητες» (readiness).

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: