Τιμητικό άγημα της 80 ΑΔΤΕ παρουσιάζει όπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατία στην νήσο Τέλενδο. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος απο τον ο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη νήσο Τέλενδο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην νήσο Τέλενδο. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

Στην συνέχεια επισκεφθήκαν τις νήσους Ψέριμο και Κάλυμνο.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη νήσο Τέλενδο. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

μετά το πέρας της τελετής αγιασμού των υδάτων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας δήλωσε:

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη νήσο Τέλενδο. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

«Ήρθα εδώ σε μια ακριτική περιοχή σαν ακρίτας και εγώ, ορεινός ακρίτας, να τιμήσω αυτούς εδώ που στέκονται και αντιστέκονται. Και έχουν δίκαια παράπονα, τους ξεχνάμε καμιά φορά, έχουν προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε, γιατί αξίζει για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Με τη μέρα σήμερα εύχομαι καλή φώτιση και ομόνοια, και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα αυτής της κρίσης.-«

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη νήσο Τέλενδο. (Γενικό Επιτελείο Στρατού)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: