Άνδρες του Πεζικού αποβιβάζονται απο ΤΟΜΠ M-113. (ΓΕΣ)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) έχει αποδεσμεύσει στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων και ανεξάρτητων Υπομονάδων, που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 20-24 Ιανουαρίου, στην Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης.

Αποβιβασμένοι στρατιώτες λαμβάνουν θέσεις μάχης. (ΓΕΣ)

Τα αντικείμενα της εκπαίδευσης περιελάμβαναν Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) μικρών κλιμακίων επιπέδου Διμοιρίας – Ουλαμού καθώς και πραγματοποίηση βολών ατομικού και ομαδικού οπλισμού, πολυβόλων και αντιαρματικών όπλων.

Πολυβολητής με πολυβόλο 0,50 επί οχήματος M-113. (ΓΕΣ)

Επιχειρησιακή εκπαίδευση στην ΠΕ της 88 ΣΔΙ. (ΓΕΣ)

Τοποθεσία άμυνας σε περιοχή πιθανού αερο-προγεφυρώματος. (ΓΕΣ)

Βολή 0.50 επι οχήματος VBL. (ΓΕΣ)

Επιχειρησιακή εκπαίδευση στην 88 ΣΔΙ. (ΓΕΣ)

Επιχειρησιακή εκπαίδευση στην 88 ΣΔΙ. (ΓΕΣ)

One Response

  1. EVRIPIDES

    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΤΑΜΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ). ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟ ΓΕΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΥΤΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: