Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΑΚΕ. (Πολεμική Αεροπορία)

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, υποδέχθηκε στο γραφείο του το Διοικητικό Συμβούλιο της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας (ΑΑΚΕ).

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ακαδημία.

Η Αεροπορική Ακαδημία Ελλάδας έχει ως σκοπό:

Τη συνένωση και Δραστηριοποίηση των εκλεγομένων εν Ενεργεία και μη Ανωτάτων και Ανωτέρων Αξιωματικών και λοιπών Προσωπικοτήτων, που διακρίθηκαν στον εν γένει Αεροπορικό χώρο της  Πολεμικής, Πολιτικής Αεροπορίας και Αεραθλητισμού, ως και άλλων Επιστημόνων, δυναμένων να συμβάλλουν στη Διάδοση της Αεροπορικής Ιδέας, έπ’ αγαθώ του Έθνους.

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΑΚΕ. (Πολεμική Αεροπορία)

Τη συμμετοχή και παρακολούθηση, Αεροπορικών – Αεροδιαστημικών εν γένει Διασκέψεων και Συνεδρίων, Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων, ενημέρωση του Γ.Ε.Α. και των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των ενδιαφερομένων Κρατικών Φορέων, επί επιδόσεων, βελτιώσεων, εφευρέσεων και γενικώς προόδου τούτων και της Αεροπορίας εν γένει.

Τη συνεργασία μετά των αρμοδίων, ιδία των Υπουργείων Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Παιδείας, Μεταφορών, Πολιτισμού, Αθλητισμού, της Εκκλησίας, Εκπαιδευτικών, Γονέων και την δια βιβλίων, ομιλιών, εφημερίδων, αεροπορικών ταινιών, βραβεύσεων πάσης φύσεως Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Μέσων μαζικής ενημερώσεως , διάδοσιν του Αθλητισμού και της Αεροπορικής Αεραθλητικής iδέας, ως της πλέον αποτελεσματικής προς προστασίαν της σημερινής νεολαίας, της αυριανής Ελλάδος μας.

Η σελίδα της ΑΑΚΕ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: