Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16.

Τον εθνικό μας εναέριο χώρο επάνω από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων παραβίασε σήμερα το πρωί σχηματισμός έξι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16.

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 11:00 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου. Ο σχηματισμός πραγματοποίησε στις 11:25 υπέρπτηση άνωθεν ν. Ανθρωποφάγοι και ν. Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3.000 πόδια (4 α/φ) και στα 15.000 πόδια (2 α/φ). Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:29 Νότια Σάμου.

Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: