Ερώτημα παραμένει ο τρόπος με τον οποίο εκλάπη ο επίμαχος σκληρός δίσκος, καθώς το Υπουργείο Άμυνας φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο.

Σε συναγερμό το Υπουργείο – Άγνωστο παραμένει το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου

Πιθανή κλοπή σκληρού δίσκου και παρέμβαση στο σύστημα του Υπουργείου Άμυνας διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, η κλοπή έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το πρωί της Δευτέρας, ενώ διεξαγόταν ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής από τον Υπουργό Άμυνας, Φώτη Φωτίου, για την πρόταση που ετοιμάσθηκε για τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, μέλη της Αστυνομίας έφθασαν στο Υπουργείο.

Η Αστυνομία ερευνά την καταγγελία, ενώ άγνωστο παραμένει το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου. Ερώτημα παραμένει ο τρόπος με τον οποίο εκλάπη ο επίμαχος σκληρός δίσκος, καθώς το Υπουργείο Άμυνας φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο.

kathimerini.com.cy

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: