Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

Από Τρίτη 25 έως και Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κατάρ, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε δεκτός από τον Υπουργό Επικρατείας επί Θεμάτων Άμυνας, Υποστράτηγο Hamad Bin Ali Al-Attiyah και συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Υποπτέραρχο Ghanem bin Shaheen Al-Ghanem.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

Στο πλαίσιο των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών και τις προοπτικές για την ανάπτυξή της.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, επισκέφθηκε την Φρεγάτα ΨΑΡΑ, η οποία βρίσκεται ελλιμενισμένη στη Ντόχα, στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικού Υλικού DIMDEX.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το πλήρωμα και να ενημερωθεί σχετικά με τη συμμετοχή του πλοίου στην επιχείρηση «ΑΤΑΛΑΝΤΑ».

Ο Α/ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε την φρεγάτα Ψαρά οποία βρίσκεται ελλιμενισμένη στη Ντόχα. (ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: