Η κορβέτα Al-Rasikh (© Jim Smith)

Κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας την 28 Μαίου 2014, το Βασιλικό Ναυτικό του Ομάν (RNO) παρέλαβε επισήμως την τρίτη και τελευταία κορβέτα project Khareef.

Η κορβέτα Al-Rasikh προκειται να πλεύσει στο Ντεβενπορτ, όπου, πριν την αναχώρηση για το Ομάν, το πλήρωμα της θα ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας.

Τα δύο αδελφά πλοία της κορβέτας, το Al-Shamikh και Al-Rahmani, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία BAE Systems, αυτό το καλοκαίρι, θα ξεκινήσουν οι τελικές δοκιμές αποδοχής στο Ομάν, κατά τη διάρκεια των οποίων θα επιδειχθεί η ικανότητα τους να επιχειρούν σε υψηλές θερμοκρασίες

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: