Συμμετοχή του ΠΝ στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος. (ΓΕΝ)

Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΘΑ και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (05 Ιουνίου), Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού συμμετείχαν από 2 έως 5 Ιουνίου 2014, σε καθαρισμό/αναβάθμιση δεκαέξι συνολικά ακτών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νησιωτικές περιοχές της χώρας μας.

6 Σχόλια

  • Δούκας Γαϊτατζής

   Αυτό συμβαίνει παντού, όσο οι κοινωνίες μας, Αχέρων, έχουν την κουλτούρα της βρωμιάς, τόσο θα καθαρίζει ο Στρατός. Δες εδώ: Ιταλοί » alt=»» />
   Αμερικάνοι: » alt=»» />
   » alt=»» />

   Απάντηση
   • AXEΡΩΝ

    Ἔχεις δίκηο στο ὅτι συμβαίνουν και εἰς Παρισίους,ἀλλά ἐδὼ εἶναι Μπαλκάνια,δέν εἶναι παίξε-γέλασε.

   • Δούκας Γαϊτατζής

    Σωστά, Αχερων, και έμενα δεν μ’αρεσει να βλέπω στρατιωτικό προσωπικό να μαζεύει σκουπίδια!
    Αλλά θεωρώ πως σε μια ιδανική κοινωνία, ο στρατός θα ήταν πραγματικός στρατός με σαφή αποστολή και εκπαίδευση, αλλά και η κοινωνία θα ήταν οργανωμένη με αγάπη και ενδιαφέρον προς προς την πατρίδα και το κοινό συμφέρον!
    Όταν, η χώρα μας, εν ετει 2009 δεν είχε πραγματοποιήσει λεπτομερή ηλεκτρονική απογραφή δημοσίων υπάλληλων, συνταξιούχων, ασφαλισμένων κ.α. ώστε να γνωρίζει που πληρώνει, γιατί πληρώνει και να ανακαλύπτει ποιος έχει καταχραστεί το δημόσιο χρήμα ώστε να καταλογιστούν οι ανάλογες ποινές και να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα.

    Ο Στρατός είναι όργανο των εκάστοτε πολιτικών, τον χρησιμοποιούν ως μοχλό εφαρμογής της πολιτικής τους.
    Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να «λιώνουν» στο πεδίο των ασκήσεων και όχι στις καθαριότητες δρόμων και ακτών.

    Είμαστε Βαλκάνιοι με Ευρωπαϊκές τσέπες, καγιεν, τιμπερλαντ και θολοκουλτουριάρικη νοοτροπία. Εννοείται πως δεν είναι όλοι έτσι, αλλά αυτό επιβάλει το σημερινό πολιτικό mainstream.

   • AXEΡΩΝ

    Ἡ τελευταία σου παράγραφος μου δίναι μία καλή πάσα για να πὼ ὅτι ἑμείς μέν μπορεί για την ὥρα να ἀπωθούμε την πραγματικότητα,ἀλλά ἀργά ἤ γρήγορα,και φοβᾶμαι ἀργά και βασανιστικά,ἡ πραγματιότητα θα ἀπωθήσει ἑμᾶς,τους ἀπροσάρμοστους.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: