Διπλής όψης φόρμα παραλλαγής Fightex. (FIBROTEX)

Διπλής όψης φόρμα παραλλαγής Fightex. (FIBROTEX)

Η Ισραηλινή βιομηχανία FIBROTEX Technologies ανακοίνωσε πως έχει κερδίσει σύμβαση για την προμήθεια εκατοντάδων μονάδων των αναστρέψιμων φορμών παραλλαγής FIGHTEX σε Στρατό Ευρωπαϊκής χώρας. Η φόρμα, η οποία έχει παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια, και χρησιμοποιείται ήδη από στρατούς και ειδικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο.

Οι συγκεκριμένες δύο όψεων, ελαφριές, εργονομικές με αναπνέον ύφασμα φόρμες, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην επιβιωσημότητα των στρατιωτών. Τα διπλής όψης υφάσματα είναι τυπωμένα με διαφορετικό μοτίβο παραλλαγής σε κάθε πλευρά, που επιτρέπει την προσαρμογή των στολών σε κάθε τύπο περιβάλλοντος, οποιαδήποτε εποχή ή τοποθεσία, για παράδειγμα η μία πλευρά είναι τυπωμένη με παραλλαγή χιονισμένου τοπίου και η άλλη έχει καμουφλάζ δασωμένου ή περιβάλλον ερήμου.

Σύμφωνα με τη βιομηχανία τα σχέδια, οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά των στολών είναι πλήρως προσαρμόσιμα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις της απόκρυψης.

Το Νοεμβρίο 2012 η Fibrotex Technologies ανακοίνωσε πως οι επίλεκτες δυνάμεις των Ένοπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF) προκειται να προμηθευτούν τις νέες στολές παραλλαγής FIGHTEX. (asdnews.com)

Οι φόρμες παραλλαγής FIGHTEX αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF), βασιζόμενες στα συμπεράσματα που διαπιστώθηκαν από την εκ βαθέως μελέτη και έρευνας καταστάσεων που αντιμετώπισαν οι στρατιώτες κατά τις προηγούμενες συγκρούσεις.Συνδυάζοντας τεχνολογίες ακραίων αθλημάτων με ικανότητες παραλλαγής, τα προηγμένα υφάσματα είναι δυνατά και ανθεκτικά, όπως επίσης και πολύ άνετα, επιτρέποντας τις συνεχείς επιχειρήσεις σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: