Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαϊδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχη Κουρή Γεώργιο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχη Θεοδώρου Εμανουήλ. (Υπ.Αμ. Κύπρου)

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαϊδης είχε σήμερα Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014, συνάντηση με τον απερχόμενο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχη Κουρή Γεώργιο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχη Θεοδώρου Εμανουήλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Φωκαϊδης επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο Διοικητή για τη συμπλήρωση της ευδόκιμης θητείας του ως Διοικητή της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Κουρή για την συνεργασία και την προσφορά του στην Κύπρο κατά την διάρκεια των δυο ετών και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Στο νέο Διοικητή ο Υπουργός ευχήθηκε κάθε επιτυχία και τον διαβεβαίωσε ότι το ΥΠΑΜ θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο της ΕΛΔΥΚ.

 

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: