Η Boeing παρέδωσε το τρίτο αεροσκάφος προγράμματος Peace Eagle στην Τουρκία. (Turkish Aerospace Industries via Boeing)

H αμυντική βιομηχανία Boeing, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) παρέδωσε, την 4η Σεπτεμβρίου, το τρίτο αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου (AEW&C) 737-700 του προγράμματος Peace Eagle στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το αεροσκάφος AEW&C παραδόθηκε στην αεροπορική βάση Ικονίου, την κύρια βάση επιχειρήσεων του στόλου. Η Boeing έχει προγραμματίσει να παραδώσει το τέταρτο αεροσκάφος του προγράμματος στα μέσα του 2015.

Εκτός από τα τέσσερα αεροσκάφη, το πρόγραμμα Peace Eagle περιλαμβάνει εκπαίδευση πληρωμάτων τμημάτων επίγειας υποστήριξης αποστολής. υποστήριξή αποστολής και συντήρηση συστημάτων.

Το AEW&C παρέχει δυνατότητες αυξημένης εναέρια επιτήρηση και διαχείριση μάχης και μπορεί να ανιχνεύει ταυτόχρονα εναέριους και θαλάσσιους στόχους.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: