Τυφέκιο ACE 22N με εκτοξευτή βομβίδων 40 χιλιοστών. (IWI)

Η Ισραηλινή Βιομηχανία Όπλων (IWI) αποδέσμευσε ένα βίντεο του αυτόματου εκτοξευτή βομβίδων 40 χιλιοστών ενσωματωμένο σε ένα τυφέκιο εφόδου ACE N22C των 5,56 χιλ.

Ο εκτoξευτής βομβίδων είναι συμβατός με όλους τους τύπους τυφεκίων εφόδου. Έχει κατασκευαστεί από ελαφριά υλικά και ζυγίζει 1,4 κιλά. Είναι ένας εκτοξευτής 40Χ46 χιλ. μονής βολής, εργονομικά σχεδιασμένος, και εύχρηστος. Διατίθεται σε δύο μήκη κάνης για αποστάσεις 400 και 300 μέτρων, και έχει σχεδιαστεί για χαμηλό και μεσαίο ρυθμό βολής.

Τοποθετείται στην κάτω ράγα του όπλου και ασφαλίζει ταχέως με μοχλό, μπορεί να συνδεθεί και αποσυνδεθεί γρήγορα από έναν στρατιώτη χωρίς την ανάγκη χρήσης επιπρόσθετων εργαλείων.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=v9CDHcYoPgE]

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: