Η Νορβηγία προκειται να προμηθευτεί 8 νέους εξομοιωτές Leo 2 και CV90. (KMW)

Η Νορβηγία προκειται να προμηθευτεί 8 νέους εξομοιωτές Leo 2 και CV90. (KMW)

Η Γερμανική αμυντική βιομηχανία Krauss-Maffei Wegmann (KMW) ανακοίνωσε πως έχει επιλεγεί για την προμήθεια του συνδυαστικού συστήματος εξομοιωτή μάχης και την παροχή ολοκληρωμένης διοικητικής υποστήριξης στο Βασιλικό Στρατό της Νορβηγίας για χρονική διάρκεια πέντε ετών με προαίρεση για ακόμη δέκα έτη.

Μέχρι το 2017 η KMW θα παραδώσει τέσσερις καμπίνες εξομοιωτών, ειδικά σχεδιασμένες για το νέο τεθωρακισμένο όχημα μάχης (ΤΟΜΑ) Πεζικού CV90 και την ίδια ποσότητα για το άρμα μάχης Leopard 2 A4NO. Όλοι θα είναι εξοπλισμένοι με ενσωματωμένο σύστημα προβολής 360 μοιρών για την παρατήρηση του Αρχηγού έξω από την θυρίδα του πύργου.
Οι καμπίνες των Leopard θα διαθέτουν ένα επιπρόσθετο μηχανικό εξομοιωτή για το πυροβόλο.
Οι καμπίνες των εξομοιωτών θα είναι διασυνδεδεμένες με ένα υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονικής (HLA) δίκτυο κατανεμημένης εξομοίωσης (DIS) για την εκπαίδευση στις κοινές επιχειρήσεις.
Οι οχτώ επιπρόσθετοι πολλαπλών σκοπών εξομοιωτές θα μπορούν να εκτελέσουν διαφορετικούς ρόλους κατά τη διάρκεια επιτρέποντας στο Νορβηγικό Στρατό να ελέγξει ομάδες μάχης, πλήρη πληρώματα μάχης ή άλλες προσομοιωμένες οντότητες με συμμετοχή εκπαιδευόμενων (man-in-the-loop).

Το δίκτυο HLA εγγυάται επίσης την επέκταση με άλλους εξομοιωτές συμβατούς με το HLA.

One Response

  1. tank crew

    ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΟΜΟΙΩΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ-ΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ……ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ…..

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: