Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Προκοπίδη στην Άσσηρο νομού Θεσσαλονίκης, η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «GORDIAN KNOT 2016», στην οποία παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Η άσκηση «GORDIAN KNOT 2016», η οποία διεξήχθη από 8 έως 17 Ιουνίου 2016, αποτελεί την κύρια ετήσια εκπαιδευτική δραστηριότητα του NATO Rapid Deployable Corps-GR, με παράλληλη υποστήριξη από στρατηγεία της Δομής Διοίκησης και της Δομής Δυνάμεων της Συμμαχίας.

Ο αντικειμενικός σκοπός της ασκήσεως ήταν η διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της ικανότητας του Στρατηγείου να αναπτύσσεται και να διεξάγει Διακλαδικές Επιχειρήσεις Διατήρησης της Ειρήνης.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: