Η βιομηχανία άμυνας και ασφάλειας SAAB παρέλαβε παραγγελία από την Γερμανική βιομηχανία Krauss-Maffei Wegmann (KMW) σχετικά με νέα ηλεκτρονικά οχήματός για το άρμα μάχης Leopard 2. Η αξία της παραγγελίας είναι περίπου 15,3 εκατομμύρια € (130 εκατ. κόρωνες Σουηδίας). Οι παραδόσεις θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου 2018-2022.

Η KMW είναι ο κύριος προμηθευτής της Σουηδικής Διεύθυνσης Αμυντικού Υλικού και του Σουηδικού Στρατού για τα άρματα Leopard 2, όπου το άρμα έχει ονομαστεί Stridsvagn 122.

Η παραγγελία περιλαμβάνει την σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτρονικών οχήματος, την παράδοση των μονάδων ηλεκτρονικών οχήματος και καλώδια, όπως επίσης εκπαίδευση και βιβλιογραφία. Η παραγγελία περιλαμβάνει επίσης την ενσωμάτωση του άρματος με το σύστημα διαχείρισης μάχης της Σουηδικής Επιλαρχίας.

“Η παραγγελία αυτή αποδεικνύει ότι είμαστε ένας τακτικός προμηθευτής στον τομέα των ηλεκτρονικών οχήματος”, είπε ο Ιωνάς Χζεμλ, ο επικεφαλής της επιχειρηματικού τομέα Υποστήριξης και Υπηρεσιών της SAAB.

“Είναι σημαντικό ότι το άρμα μάχης ενσωματώνεται στο σύστημα διαχείρισης μάχης της Σουηδικής Επιλαρχίας. Η παραγγελία θα ενισχύσει τον ρόλο μας ως προμηθευτής για το σύστημα διαχείρισης μάχης Σουηδικής Επιλαρχίας και ως προμηθευτής και εταίρος του Σουηδικού Στρατού και της διεθνούς αμυντικής βιομηχανίας”, είπε ο Ιωνάς Χζελμ.

Η SAAB παρέχει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών οχήματος για C4I, αναγνώριση και διαγνωστικές λειτουργίες σε τεθωρακισμένες δυνάμεις σε όλον τον κόσμο και την παγκόσμια αμυντική βιομηχανία.

One Response

  1. Προβοκάτωρ

    Στο ελλάντα ακόμη να κατανοήσουν την σημασία και τις ικανότητες εταιρειών όπως της Saab (που είναι η αγαπημένη εταιρεία) αλλά και μερικών άλλων που δεν ανήκουν στο κλαμπ των χορηγών…

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: